Anti-oxidanten, vitaminen, vezels, mineralen en vele andere bio-actieve bestanddelen: in onze dagelijkse portie groenten en fruit! Eenvoudiger kan het niet!
woensdag 17 augustus 2011
Princessenbonen met verse koriander
Dit is een lekkere bonenschotel die je kan serveren bij een Indische maaltijd.
Ingrediënten
700 g princessenboontjes
1/4 tl cayennepeper
4 el korianderblaadjes, gehakt
3 el olijfolie
1 klein teentje knoflook, geperst
1/2 tl komijnzaad
1 middelmatige sjalot, gesnipperd
Bereiding
Kook de boontjes beetgaar en giet af. Meng er de gehakte koriander onder.
Doe de olie in een pan op een matig vuur. Zodra de olie heet is, komijnzaad, cayennepeper en knoflook toevoegen. Laat enkele seconden bakken en doe er dan de sjalot bij en bak tot de sjalot lichtjes verkleurd.
Giet over de boontjes en meng goed.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten