woensdag 2 mei 2012

Kookworkshop Indisch Veggie 5 mei 2012

Hou je van nieuwe en exotische smaken? Wil je je vegetarisch repertorium uitbreiden, gewoon iets nieuws proberen of je culinaire grenzen verleggen?
Dan is de Indische keuken 'the place to be'. Op een subcontinent waar een derde van de bevolking vegetariër is, kan het bijna niet anders dat de gerechten veelzijdig, vol met smaak en creatief zijn. Vegetarisch betekent in dit geval lacto-vegetarisch dus zonder vlees of vis maar wel met zuivelproducten en eieren.
Indiërs aperitieven normaal niet, wij doen dat wel maar dan met een Indisch hapje. We sluiten de avond af met een passend dessert.
Naast het samen koken, krijg je ook meer uitleg over de typische Indische ingrediënten en kruiden, door welke je ze eventueel kan vervangen en waar je ze kan kopen. Laat je hier vooral niet door afschrikken: de meeste ingrediënten kan je gewoon in het grootwarenhuis terugvinden.

Van alles wat we maken, krijg je de recepten mee naar huis.

De avond eindigt met een gezellig dinner met je zelfgekookt, vegetarisch menu. Je kan eventueel voor 2 personen koken. Je nodigt dan zelf een gast uit voor het dinner.
Inschrijven kan bij Lariposa.

Geen opmerkingen: