zaterdag 22 juni 2013

Chiapudding van rood fruit

Eind mei heb ik een week 'Raw Food' klaargemaakt voor mensen die een workshop volgden in La Source du Cerf (Vercors-Frankrijk). Dit was één van de dessertjes.

Een pudding van rood fruit: 100% ongekookt, snel klaar en verfrissend lekker op een warme zomerdag.

Ingrediënten


1 kop frambozen
½ kop bosvruchten (eventueel diepvries)
1 banaan
2 tl agavesiroop
3 el chiazaad
5 el water
enkele blaadjes verse munt

Bereiding 

  • Mix alle ingrediënten in een blender tot een gladde moes.
  • Laat vervolgens enkele uren in de koelkast opstijven.
  • Versier voor het opdienen met de verse muntblaadjes.
Tip:  1 kop komt overeen met 240 ml maar voor de eenvoud van het meten is 250 ml ook goed!! Dit dessertje is geschikt voor mensen die geen melkproducten mogen eten en voor mensen met MS.



·      
 


Geen opmerkingen: