Kookboek

Mijn kookboek 'Meesterlijke Smaken, een natuurlijke keuken voor mensen met MS' is helemaal af.
En, het is heel mooi geworden. Zo mooi zelfs dat het door de CEO Eileen Gittins van Blurb gebruikt zal worden als voorbeeld van wat je met Blurb kan realiseren.
Voor een preview van enkele pagina's kan je in de zijbalk een kijkje nemen. De knop met de vier pijltjes erop, laat je toe het te bekijken op volledig scherm.

Je vraagt je natuurlijk af waarom een specifiek kookboek voor mensen met MS nodig is. Want op het eerste zicht heeft MS niets met voeding te maken en alles met een slecht functionerend centraal zenuwstelsel. Maar als je weet dat dat hoofdzakelijk uit vetten bestaat gaat er waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Dan wordt duidelijk dat voeding misschien wel een rol te spelen heeft in het verloop van deze ziekte. Dat we naast de medicatie ook zelf actief kunnen ingrijpen op het verloop van het ziekteproces.

De eerste 20 pagina's van dit kookboekje geven wat meer uitleg over het hoe en waarom van de recepten. Ze zijn gebaseerd op onderzoek dat neergeschreven staat in het boek 'Overcoming Multiple Sclerosis' van George Jelinek (meer info). De recepten (een 70-tal) vloeien ook voort uit deze inzichten namelijk dat mensen met MS best zo weinig mogelijk verzadigde vetten en geen melkproducten eten.

Kopen?

Je kan bij mij de paperback-versie bestellen via het sturen van een berichtje  naar ann punt coppens ad telenet punt be met vermelding van 'kookboek' en je adresgegevens.

De prijs van het boekje bedraagt €30.
Voor verzending binnen België komt er €6.1 verzendkost bij.
Naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg verstuur ik, wegens problemen in het verleden, alleen nog aangetekend. Dit betekent dat de totale verzendkost voor deze landen €18,72 bedraagt (€13,05 euro voor gewone verzending + €5.67 extra kosten aangetekende zending).

Na storting van het bedrag inclusief verzendkosten op rekeningnummer
IBAN: BE16 1325 1033 9774
BIC:BNAGBEBB
op naam van Ann Coppens, wordt het boekje naar je toegestuurd.

Je kan het, indien je dit wenst, ook altijd rechtstreeks via blurb bestellen waar het ook in hardcover beschikbaar is.

Ik hoop dat je er veel plezier aan beleeft!!